Thursday, May 20, 2010

Contest UnguPurple Crazy



salam kalian...


sekali lg mawaddah mengajak aku join contest..semuanye berkenaan purple..aku pn brpk2 gmbr mane yg aku pkai baju purple.. aku teruja sgt nk join contest nie sbb salah 1 warna yg aku minat ialah purple..byk jugak baju kurung purple koleksi aku..so aku pun join la contest nie.....





disebabkn aku xde gmbr sorg ketika berbaju purple..aku amik la gmbr nie sbgai taruhan aku..gmbr aku n suami bersama anak buah kami..namanya Isma Farisha bte Mohd. Said..adik beradik dia sume name isma..kakak2nya bernama Isma Nasuha dan Isma Diana..menarik gak susun name anak mcm nie kn..






gmbr ni diambil semasa majlis akikah Farisha..aku n suami teruja sgt brgmbr dgn Farisha..al-maklum la kami lum dikurniakan anak lg..mane kali jmpe baby mst kami dukung..amik berkat la org tua2 kate..cpt ckit aku ngandung nti..AMIN...lokasi majlis adalah di Parit Raja, Batu Pahat..gmbr yg kat bwh nmpk rambut ckit 2 anak buah aku gak..cbuk nk brgmbr sekali..


baju kurung purple ni dh lame aku beli..bru beberapa kali aku pakai..t-shirt purple yg suami aku pakai nie aku yg belikan..punya la jenuh n susahnya aku nk cari t-shirt warna purple..akhirnya aku jumpa t-shirt purple nie kat KOMTAR,PENANG..punya la jauh aku cari....dr selatan smpai utara..semata2 nk cari t-shirt purple..hehe..xde la..kebetulan aku g melawat adik aku kt Kedah..aku jejalan la kat KOMTAR..sekali aku trnmpk t-shirt purple nie..so apa lg..tnpa pk pnjg aku terus je beli..mmg dh lame sgt cari..x jumpa2..akhirnya..tercapai gak hasrat nk pakai sedondon dgn suami aku bj warna purple..baju kurung aku lak aku beli mase raya tahun lepas..aku sgt minat coraknya yg abstrak..2 kisah aku n PURPLE...


Slogan yg perlu diisi..Purple adalah warna yg sangat menarik dan mempunyai keunikan tersendiri..warna purple dpt menaikkan seri si pemakai terutama aku..hahaha..terserlah keayuan..Purple dapat menaikkan keyakinan diri dan semangat si pemakai dan org keliling yg melihatnya..


Jom beramai-ramai join contest nie..syarat2 yg dikehendaki mestilah dituruti yerk..tarikh tutup penyertaan 31 Mei 2010..cepat2...

5 comments:

Nazz@Purple said...

Penyertaan diterima!thanks sudi join..;)

hubby n wife pon purple..sweetnye..

M a W a D D a H said...

wahh...ada persaingan sihat nie..hehehe

anyway, gud luck dear...:)

sweeTSour said...

gudluck :)

nasuha ahmad helmi said...

good luck untuk contest ni kak,dan thanks for visiting my blog. =)

Syikin said...

tq2 for support..hehe..

Post a Comment

nak kritik?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails